Видете го секси видеото на Ана Ивановиќ

24 мај, 2020
289859_profimedia0513430304_ff

Поранешната српска тенисерка Ана Ивановиќ на теренот пленеше со својата грациозност, изглед и тениско знаење. Освојуваше познати турнири, беше најдобра на светот, а често пати и позираше за познати модни брендови како што е фотосесијата со познатиот фотограф Џон Русо.

Фамата околу оваа фотосесија не е поради големината на Џон Русо туку поради Ана која за прв и единствен пат позирала гола. Погледнете го видеото од фотосесијата.