Викторија Бекам „врие“ од љубомора: Дејвид ја разбуди старата траума

7 септември, 2020
Victoria-Beckham


Поранешната ‘Спајс девојка’ и моден дизајнер, 46-годишната Викторија и нејзиниот една година помлад сопруг, 45-годишниот поранешен фудбалер Дејвид Бекам, и покрај претходните афери, во последно време, откако се сврши нивниот најстар син, изгледаат посреќни од кога било. И покрај тоа што му прости на Давид за изневерувањето со неговата секретарка, заводникот изгледа е повторно во искушение.

Victoria Beckham


Ако им се верува на странските медиуми, нејзиниот најлош кошмар повторно стана реалност, бидејќи 45-годишната девојка уште еднаш се здоби со привлечна секретарка која ќе биде негова десна рака, и судејќи според стравовите на Викторија, можеби нешто повеќе. Имено, поради се повеќе работа и решавање на документи, Дејвид не пoстигнува сам, затоа доби помлада асистентка, Лолу Дундас. Имено, по целата афера со асистентката на Дејвид, Ребека Лос, модната дизајнерка се чувствува несигурна секој ден ако види најмала закана, поточно најмала причина нејзиниот сопруг да флертува со друга жена. Многумина претпоставуваат дека дури сега ќе имаат проблеми, не само со безбедноста и довербата во Давид, туку може да има и сериозни брачни проблеми.

David Beckham