12 јули, 2020

Актерката Хали Бери блеска на социјалната мрежа Инстаграм. Таа објави видео, и за својата возраст изгледа брутално.

Оваа дама има 53 години, но нејзиното тело дефинитивно одбива да остари – само погледнете колку е витка и извајана.

Таа неодамна објави кратко видео на кое се гледа ултра рамниот стомак со совршените стомачни, и навистина е неверојатно што вака изгледа во шестата деценија од животот!

Остави коментар

Почетна // Sun Story // Влезе во шестата декада а изгледа брутално. Хали Бери објави видео, а нејзиното тело ќе ви го одземе здивот!
Горе