Во една недела се сликала со Цеца Ражњатовиќ и со Јелена Карлеуша – која е таа

28 мај, 2020
645323_jelena-karleusa-svetlana-ceca-raznatovic_ls

Ова недела на една јавна српска личност и успеало да направи нешто што ретко на когу му успева.

Во рок од три дена водителката се фотографирала прво со Цеца на прославата на Бајрам кај Харис Џиновиќ, а потоа и со Јелена во својата емисија. Со тоа таа успеала да го спои неспоивото.