За нив 1 мај е обичен работен ден: Вака изгледаат најлошите работни места во светот

2 мај, 2020
работа

Најтешките и најризичните работни места честопати се најмалку платени.

Колку ја вреднувате вашата работа?

Што и да работите, после ова можеби ќе ви се допаѓа вашата професија барем малку повеќе. Ви ги претставуваме некои од најлошите работни места во светот!

Луѓето ширум светот се принудени да работат во прав, токсични гасови, „пливајќи“ во старо железо и пластика … И сето тоа на плус 50 степени.

За нив, Денот на трудот е само уште еден обичен работен ден …

Погледнете во галеријата како тоа изгледа!