За овие три хороскопски знаци оваа недела ќе биде најлоша во нивниот живот

26 мај, 2020
mesec-drvo-horoskop-830x0

Во астрологијата некогаш добивате, а некогаш губите но тоа е дел од животнио круг. Кога и да се најдете во предизвикувачки период треба да знаете дека секогаш на крајот на тунелот има свветло. Вистина е дека оваа недела која започна на 25 мај ќе биде посебно тешка за следниве 3 хороскопски знаци.

Рак

Ова е мнго тензичен период за вас. Вашите мисли ќе почнат да дивеат особено оние најтешките. Анксиозноста може да се појави кога најмалку се надевате и еден од начините да се смирите себе си и своите емоции е да се фокусирате на она што е објективно, а не на она што е хипотетички. Сепак морате да имате предвид дека овој период е привремен и дека се е поврзано со периодот во кој владееат Близнаците. Порано или подоцна повторно ќе бидете најдобрата верзија од себе.

Шкорпија

Трансформацијата никој не ја разбира подобро од вас. За среќа тоа ве прави еден од најемотивнит хороскопски знаци. Без разлика колку работите ќе станат интензивни, вашата способност да ги осетите работите цилно е исто така една од вашите предности кога се ќе завршо. Сега е потребно да сфатите дека потребно е да направите промена кој ќе слуши на поголема цел. За се е потребно време затоа бидете трпеливи.

Риби

Во последно време се чувствувате многу осетливо. Со ретроградното Сонце и Венера, која моментално поминува покрај вашата емотивна 4 куќа, ќе чуствувате љубов и комфорт. Осеќате дека сте во контакт со потребите на вашето срце. Ако продолжувате да си го скратувате она што ви е потребно обидувајќи се да бидете во тек со остатокот од животот имајте на ум дека тоа ќе ве прогонува подоцна. Бидете искрени прека самите себе и нормално кон другите.