За само 18 месеци од училишен автобус направил куќа: Погледнете ги сите чекори на оваа неверојатна креативност! (ФОТО, ВИДЕО)

9 мај, 2020
бус 2

Силната волја има можност и ридови да помести. Така е и со оваа приказна.

 Аматер во градежништвото решил да купи автобус, да го реконструира и да го претвори во совршена куќа на тркала.

Оваа мала куќа има сè што е потребно за домаќинство, освен луксуз.

Со него можете да патувате каде сакате и да бидете сигурни, тој нуди прекрасен поглед на сите места што сакате да ги посетите.

View this post on Instagram

Livin for that good 5pm light 💡

A post shared by Gilligan Phantom (@gilliganphantom) on

Во видеото подолу можете да видите како чекор по чекор, автобусот се претворил во куќа: