Забележителна и најдобро облечена во секоја прилика: 5 највпечатливи и секогаш тренди здолништа на Victoria Beckham

12 јуни, 2020
0_QATAR-CULTURE-MUSEUM

Без разлика дали сте висoка или ниска, имате потесни или пошироки колкови, здолништата со средна должина се сјајен начин да заблескате во секоја пригода. Сопругата на David Beckham, најчесто ги комбинира со затворени чевли или чизми.