Запознајте го Џозеф Баен!

25 мај, 2020
best-of-schwarzenegger1

Џозеф Баен (22) е вонбрачниот син на глумецот Арнолд Шварценегер кој го добил со тогашната дадилка на неговите деца.

Глумецот на почетокот не сакал да го признае татковството, но подоцна сепак го сторил тоа.

Џозеф е факултетски образован и на својот татко, го повлекол интересот за глума и спорт, па неретко на својот Инстаграм профил објавува фотографии од теретана.

Запознајте го!