Жена признала дека заради преголемите гради за малку ќе се задушела!

15 мај, 2020
гради

Рејчел Брукс има обем на гради од 150 сантиметри и тоа и создава многу проблеми.

Нејзиниот живот во младоста благодарение на големите гради и бил интересен, но раскошното деколте за малку ќе ја чинело живот. Еднаш за малку ќе се задушела во сопствените гради.

Еден ден додека се возела, сигурносниот ремен и бил толку многу стегнат што неколку пати се онесвестувала и повторно се будела. Нејзините гради за малку ќе ја задушеле. Еднаш имала и незгода за време на готвењето кога маицата и се запалила додека била наведната над плнинот. По овие трауми одлучила да го промени изгледот и да направи зафат за намалување на градите.

Нејзините гради тежат 23 килограми заради кои има големи проблеми, болки во грбот и лошо држење на телото. На рамениците има модринки од градникот.

Иако сè уште не заминала на операција, таа секојдневно вежба за да ослабне, бидејќи докторите и рекле дека има прекумерна тежина и дека операцијата е ризик за нејзиниот живот. Во оваа мисија таа има поддршка од сопругот и од петте деца. Таа претходно се срамела да излезе од дома, но сега има мала самодоверба, па дури и почнала да оди на пливање.