Фустан кои сите жени ќе сакаат да го имаат ова лето!

3 јуни, 2020
Naslovna

Фустанот “Серита” од колекцијата на брендот „Култ Гаја“ ги освои срцата на славните дами.

Можеби на први јуни е рано и претенциозно да се тврди дека го знаеме „официјалниот“ фустан на лето 2020 година, затоа што, судејќи според погледот низ прозорецот, летото официјално уште не е започнато. Како и да е, знаеме дека фустанот „Серита“ Култ Гаја е еден од најбараните и бара статус на „летен фустан“.

Постојат неколку клучни точки зошто е тоа така.Фустанот а направен е од убав материјал, со исечоци кои ја истакнуваат женската силуета и е достапна во две нијанси (нежно кафен и кремаст). Фустанот е многу удобен, а неутралните нијанси се секогаш добар избор.

Исто така, дамите како Кендис Сванепоел започнаа да се фалат со “Серита” на црвениот тепих уште пред да започне “ловот за ова богатство”. Ова може или не мора да влијае на голем број на влијателни кои го претставија фустанот во свој стил и го носеа дома или во дворот за време на карантин, вклучувајќи ги и бремените Роме Стријд, Рози Хантингтон-Вајтли, Камила Шариер и многу други.

Знаеме дека фустанот е убав и дека дефинитивно ќе го вклучиме во нашата летна гардероба. Кога и да почне тоа лето, се надеваме што е можно поскоро затоа што веќе е јуни…