Како да го претворите слободното време во нова можност за самогрижа на вашето тело?

4 јуни, 2020
74933_iStock-912257262.jpg_27bea12f-adbd-481d-a9e5-440abf56ed0c

Самогрижата никогаш не била поважна од тоа што е денес, па токму затоа моделот Мелиса Зиглер, бара начини како да го подобри своето секојдневие седејќи дома.

Во прилог ви го претставуваме нејзиното видео коешто е исполнето со корисни совети за тоа како да го започнете денот со благодарност, па се до ритуалот за сончање, којшто секој може да го следи.