Лесно како песна: Согорете калории со кардио танц!

29 мај, 2020
Лесно како песна: Согорете калории со кардио танц!

Водителката на танцот „FitSugar“, Деја Рајли ви претставува тренинг за танцување и тонирање што ќе ве придвижи според ритамот додека истовремено ќе согорувате калории. Подгответе се за танцување и уживање!