Девојко, тука среќа нема, тој никогаш нема да те сака онака како што заслужуваш! Со овие мажи врската е осудена на пропаст!

13 април, 2020
mazi

Некои мажи едноставно не се родени во живот во пар.

Брачната советничка Елен Браун, по долгогодишно искуство и работење со парови, со сигурност може да каже кои мажи не се за врска и од кои треба да бегате без оглед на се.

„Некои мажи не се родени да бидат верни само на една жена, тие не се способни да дадат доволно љубов, најдобро е да не започнувате никаква врска со нив затоа што пропаста е загарантирана“, вели таа.

Себе си ќе си направите најголема услуга ако од овој побегнеш што поскоро:

  1. Повреден

Овој тип на маж имал лошо љубовно искуство. Тоа се случило кај многумина од нас, но неговиот случај е потежок: тој ова не го преболел, а поради тоа нема доверба во никого. Тој е на работ на огорченост и бес. Речиси не невозможно да го повлечете, а и тоа не е ваша задача. Среќна врска со ваков маж не е возможна.

Типична реченица од овој маж: “Сите ​​жени сте исти!”

  • Незрел

Недозреаните мажи се особено напорни, затоа што постојано одбиваат да ја преземат одговорноста за своите постапки и нивните животи. Во врска со овој вид маж, ќе добиете две лица одеднаш: партнер и дете. Ќе мора сами да ги направите сите важни работи. Можеби на почетокот е ирелевантно, но со тек на време ја уништува врската.

Типична реченица од овој маж: „Дали ќе ме потсетиш дека утре имам закажано на лекар?“

  • Оној со страв од врзување

Тој има успешна кариера, добар животен стандард и знае што сака. Проблемот: не мора да сте вие. Тој неволно се врзува со една жена и дава се од себе да не „поврзе“ и зборот брак не постои во неговиот речник.

Типична реченица од овој маж: “Ќе ти се јавам!”

  • Нарцис

За таков маж има само една работа: тој сака да му се восхитуваат другите, особено жените. Тој се сака себеси повеќе отколку што некогаш ќе сака жена и бара тип на жена која е подготвена на дневна основа да му дава потврда дека е убав и колку го обожава – тоа му е потребно на неговото его. Само жени кои имаат проблеми со самодоверба и дозволуваат со нив да се манипулира, обично се подготвени за ова.

Типична реченица од овој маж: Се што започнува со: „Јас“.