Нова секс играчка го шокираше светот: Долг е еден метар!

3 септември, 2020
игра


Играчките што се користат во спалната соба се популарни низ целата планета. Тие го зголемуваат задоволството, инспирираат експериментирање, па дури и менуваат одредени делови од телото.

Монструозно „дилдо“, односно вештачки екстремитет кој е врзан за половината на лице кое го користи на друго лице, е долг цел метар.


Причина? Социјална дистанца! Пронаоѓачот на ова „чудовиште“, Ли Џејмс Ален, за „Метро“ изјави дека ја дизајнирал оваа играчка за луѓето да можат да практикуваат и секс и далечина за време на пандемијата на коронарниот вирус. Едноставно кажано, првиот човек го врзува, но второто лице е на наводно безбедно растојание додека води љубов!

 Неговиот пронајдок заврши во медиумите ширум светот, што може да му помогне да ги собере сите пари потребни за производство на прототип – потребни му се 5.000 фунти, а досега само неколку луѓе му донираа.

Ален објасни дека играчката ќе биде изработена од силикон, „со вистински изглед“ и дека може да се користи во „кој било од трите вообичаени отвори што се користат за време на секс“. Прашан точно како да се користи играчка која е неколку пати подолга од обичните секс играчки, Ален одговори – „многу внимателно“.