Quarantine goals: заеднички оргазми!

2 април, 2020
sex

Некој кажал дека исто така е неопходно да се работи и на сексуалниот живот за да биде најдобар што може. Патем, не е дека имаме многу слободно време за истражување и унапредување на сексуалениот живот, но зошто да не ги искористиме деновите во карантин за таа намена ?! Вежбајте како да стигнете до оној блескав момент на секој сексуален однос – апсолутно совршено усогласен заеднички оргазам!

На жените им е потребно малку подолго време да постигнат оргазам отколку во случајот кај мажите. Затоа, во почетокот на односот, изберете пози кои ги интензивираат стимулациите на вашите ерогени зони, а дури при крајот префрлете се на пози кои ви даваат подеднакво задоволство, како што е позата во која сте вие врз него.

И покрај тоа што не сте цело време блиску до кулминација, важно е да ја oдржувате сексуална возбуда цело време за да можете да си го дозволите тој излив на страсти и на крајот оргазам во исто време, кога и вие и тој сте на иста бранова должина на возбуда.

Активирајте ги Кегеловите мускули за да ја зголемите вашата возбуда, како и неговата. Со ова ќе му овозможите на вашиот партнер да се чувствува многу посилно додека истовремено ја превземате контролата од неговите раце. А токму овие неочекувани и непредвидливи контракции ќе го доведат до оргазам за еден момент.