Сексуални помагала од злато :)

19 април, 2020
sex

Колекцијата вклучува масажер и неколку помагала за пенетрација, кои се позлатени со 18 каратно злато. Цената им варира од 390 до 10.500 долари. Со овие помагала добивате и полнач, дрвена кутија, сатенски несесер и едногодишна гаранција.