Жените го прават ова често за време на сексот, мажите тоа ги излудува, а никогаш нема да ви признаат!

18 јули, 2020
СС

Во текот на историјата, жените се средуваа и дотеруваа, се грижеа за најситните детали што ќе ја направат привлечна и пожелна. Денес, се чини дека стандардите за убавина ги зголемија критериумите во очекувањата на обичниот маж.

Жените се се повеќе оптоварени со физичкиот изглед, но исто така и достапноста на препаратите и апаратите, а и хирургијата е на повисоко ниво.А дали мажите ги забележуваат сите детали, секогаш беше дилема на поубавата половина.Судејќи според фактот дека, едноставно, немаме ист “хемиски состав”, постојат работи на кои мажите се, всушност, имуни.И да, тоа е вистина, нема веднаш да ја забележат вашата нова фризура, некој килограм вишок, ниту бојата на карминот.Она што може да биде фатално за вашата врска е да се грижи за овие детали за време на сексуалниот однос, а уште полошо ќе биде да го прекинете во жестока страст со предупредувања да не ја уништи вашата коса, пишува glossy.espreso.rs.

Тој ќе биде “кастриран” веднаш!Обидете се да се релаксирате и да не размислувате за тоа како изгледате, затоа што веќе му се допаѓате физички, без разлика на вашиот моментален изглед.