Луѓето не престануваат да се смеат за Гучи торбите за мажи, кои чинат 50 илјади денари

17 мај, 2020
gucci

Машката торба на Гучи предизвика потсмев кај луѓето ширум светот…

Торбата на Гучи од неверојатни 50 илјади денари стана предмет на потсмев затоа што многумина ги потсети на корпа за перење.

Торбата во жолта боја беше претставена како дел од машката колекција, а на многумина им се чинеше необично, па веднаш почнаа да прават шеги.

– Давате толку многу пари за да изгледате како некој што отишол да пере облека – коментирал еден корисник.

– Па, може да најдете копија на оваа во која било продавница за опремување на домот – беше коментарот на друго лице.

Некои пронајдоа пластични корпи за перење алишта и ги претставија како поевтина верзија на оваа торба.