Fenty ја претстави новата колекција на очила за сонце

19 мај, 2020
riri

Судејќи според бројот на проекти што успева да ги реализира секоја година, доаѓаме до заклучок дека Ријана веројатно не престанува да работи дури и додека спие. Покрај својата примарна музичка кариера, Рири најде место во распоредот за актерски ангажмани и нејзиниот сопствен бренд Fenty.

Најновите вести од Fenty се однесуваат на новата хит колекција на очила за сонце.

Очилата за сонце од новата колекција „Off Record“ може да бидат ваши за 340 долари, а можете да изберете помеѓу 3 светкави бои (неонски зелени, сини и магента) и еден црн модел.

Можеме да ги замислиме како додаток на нашиот летен изглед, и како и секогаш, сè што треба да направиме е да кажеме: Браво Рири!