13 август, 2020

И покрај летото и високите температури, овие девојки остануваат верни на основните и неутралните бои. Дури и ако изберат повесел тон, тој сепак останува во пастелната зона и секогаш е едноставен без никакви детали. Овие дами знаат да изгледаат одлично во лето, па ги издвоивме следниве комбинации.

View this post on Instagram

French Riviera? #daily

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve) on

View this post on Instagram

Beach bound 🌊☀️

A post shared by Alexis Foreman (@alexisforeman) on

View this post on Instagram

Annonce @avnitaly Best of me time📖💚 #avnitaly

A post shared by Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) on

View this post on Instagram

Pink breeze 🌸

A post shared by Caroline Blomst (@carolineblomst) on

View this post on Instagram

Allergic to Monday

A post shared by Leia Sfez (@leiasfez) on

Остави коментар

Почетна // Life Story // Сакате минимализам? Инспирирајте се од најдобрите летни комбинации на познатите
Горе