Вереницата на Бруклин Бекам на најавата за свадбата облече фустан од идната свекрва

14 јули, 2020
фхгх


Еден познат ангажман беше објавен и на социјалните медиуми во текот на викендот, а актерите се синот на Викторија Бекам, 21-годишната Бруклин и неговата идна сопруга, 25-годишната актерка Никол Пелт. Додека тој одбра класичен костум, таа носеше атрактивна жолта креација, со потпис на идната свекрва, славната дизајнерка Викторија Бекам.

Покрај креацијата што ја носи идната сопруга на синот на дизајнерот, таа е лесна форма идеална за летни забави, украсена со елегантни карнери, додека жолтата нијанса носи сончева свежина за секоја облека.