Момците и doggy style – зошто толку го сакаат?!

14 јуни, 2020
tekst 2

Шест мажи најпосле ни објаснија во што е финтата.

Ако на момчето му кажете да ги диктира правилата на вашата секси игра, многу брзо ќе посака да ве сврти на стомак. Зошто позата од позади, популарно наречена doggy, е толку омилена меѓу мажите?

„Го сакаме погледот, не само што може да ве гледаме вас, туку и самата пенетрација без повреди на вратот.“

„Нашите раце се слободни да го истражуваат телото на партнерката, од градите па надоле.“

„Можеме да го одредиме темпото и длабочината на пенетрацијата, што е супер изводливо од овој агол бидејќи не сме заробени под вас.“

„Можеме да ве фатиме за коса, што на оваа поза и дава посебна магија која не може да се доживее во ниедна друга поза.“

„Дава чувство на моќ бидејќи имаме чувство дека доминираме над вас.“

„Doggy позата е пожешка од мисионерската или од ‘cowgirl’, што некогаш многу ми одговара. Постои нешто многу секси во жена која ужива во таа поза еднакво колку и јас.“

Мислам дека сега ни е малку појасно, а ако уште не сте пробале, дајте и шанса – можеби ќе ви се допадне.