Нарачал проститутка и останал без зборови кога на вратата видел ПОЗНАТО лице, а потоа следел ПОГОЛЕМИОТ ШОК.

1 октомври, 2020
про

Кога Џејмс заминал на одмор од војската, тој решил да научи деловна придружба преку Интернет, и кога ја отворил вратата, длабоко жали за тоа.

Пред Џејмсстоеше мајката на неговиот најдобар пријател, а шокираниот млад човек не можеше да се освести.

Тој наведува дека е професионален војник веќе 6 години, дека често е далеку од дома и дека му е многу тешко да одржи подолга врска.

„Користењето деловна придружба ми овозможува да ги задоволам своите сексуални нагони, без никаква обврска. Според мене, тоа е најдоброто решение во дадена ситуација “, ја започнува Џејмс својата приказна и продолжува:

„Без оглед каде сум стациониран, нарачувам деловна придружба и кога неодамна се вратив дома повреден, едвај чекав на следниот состанок. Отсекогаш ме привлекувале поискусни жени, и овој пат се одлучив за секси МИЛФ. Не го видов нејзиното лице, само нејзиното тело, но тоа беше доволно за да ја изберам. Околу 45 минути подоцна за .вони doorвончето. Го отворив и останав без зборови од шок, мајката на мојот најдобар пријател стоеше пред вратата “.

Сепак, вистинското изненадување за него само што следеше.

„Помислив: Ух, ова е навистина чудно, но таа веднаш ја презеде контролата над ситуацијата. Се преправаше дека не се познаваат, но беше очигледно дека ми се допаѓам. Тоа ме возбуди уште повеќе. Не потрошивме многу време на предигра и веднаш тргнавме во акција “, вели Џејмс.

„Кога завршивме, склучивме договор дека тој мора да остане наша тајна и никој да не дознава за нашата жешка средба. Секако, не му реков ништо на мојот пријател и да биде работата уште полоша, ја видов неговата мајка неколку пати на семејни ручеци “, објаснува Џејмс.