Некои сметаат дека е практично, други се ужаснати: Новиот СЕКС ТРЕНД не е за сечиј вкус!

18 јуни, 2020
22314-1536x1024

Таканаречениот Half-Night-Stand – во превод, полуноќен секс, е новиот тренд. Тој влегува на сцена после сексот за една ноќ и ја поедноставува чудната ситуација по една вечер помината заедно. Како што сугерира името, тој останува на половина вечер – се додека забавата не заврши. По сексот, тие едноставно ги пакуваат своите работи и заминуваат. Долго гушкање, разговор или чаша вино? Апсолутно забрането!

Тој ненадеен крај има неколку предности, како што велат оние што го пропагираат ова – партнерот е разјаснето дека не ве интересира или дека не ве интересира врска со него. Нема да се разбудите до него наутро, а потоа да барате изговор зошто не можете да останете на појадок.

Плус, можете да спиете во вашиот сопствен кревет, убаво да се истуширате следното утро, да се облечете во чиста облека и да не поминувате низ т.н. “Прошетка низ срам” (или уште полошо, со размачкана шминка и валкана облека да се појавите на работа)

Барем така тврдат оние за кои ова е совршено практично.