Овие три хороскопски знаци сакаат стабилност во љубовта, дали сте и вие меѓу нив?

7 мај, 2020
хороскоп

Хороскопските знаци како Бик, Девица, Јарец се многу бавни, полека избираат затоа што сакаат изборот да биде исправен. За нив, квалитетот е поважен од квантитетот и затоа тие никогаш нема да изберат да бидат со повеќе партнери заради искуство, туку ќе изберат една личност и ќе се посветат максимум.

Тие имаат помалку партнери во животот од другите знаци, но потоа следува потивок љубовен живот, кој има свои предности.

Бик

Бикот сака семејство, брак, деца. Тој сака да му угоди на партнерот, но бара многу внимание. Тој не сака да се чувствува запоставено. Тоа е стабилна личност на која партнерот може да се потпре. Но, сето тоа го бара од неговиот партнер. Тој не се труди ако гледа дека врската нема иднина, веднаш прекинува сè и не останува во контакт со неодговорни и незрели лица. Тешко е да се отворат и не се подготвени за нови врски. Ако се додворувате на Бик, мора да имате трпеливост, но и да бидете културни. Не му се допаѓа кога некој ќе го притисне.

Девица

Не се поврзува лесно и брзо за нов партнер, но кога ќе се заљуби се остава до крај. Девица ќе навлезе во детали и ќе провери се за личност која е идниот  љубовен партнер. Се плаши дека ќе биде разочарана. Ако не сте подготвени за различни типови тестови, тогаш не сте за Девица. Тешко им е да се опуштат дури и во интимните односи. Убавата долна облека, слабо светло и пријатен амбиент можат да им помогнат во тоа. Девица сака мали подароци и гестови. Верноста им е на прво место. Бидете трпеливи.

Јарец

Јарецот сака долги врски, иако понекогаш се чини дека врската е негова работа. Јарецот не сака да дава лажна надеж, но исто така не толерира ако некој го третира лошо или несоодветно. Тој секогаш смета дека заслужува најдобро. Тој е многу посветен на партнерот. Јарецот е многу страствен. Тој може со часови да му угодува на лицето за кое се грижи. Доколку не се труди, тогаш сигурно нема чувства. Тој е трпелив, може да чека долго време да се совпаднат сите коцки, но кога тоа ќе се среди, ќе видите дека вредело.