Овој домашен тренинг од вас ќе направи топ модел за месец дена!

4 јуни, 2020
219123_shutterstock-419353927_ls

Убавото време е пред нас, иако оваа година можеби нема да уживаме на плажите, тоа не значи дека нашето тело не треба да го запоставиме.

Остана уште малку време пред да влеземе во омилениот костим за капење, а со овие вежби за многу кратко време ќе успеете да согорите неколку килограми кои ви се вишок. Ако сте упорни и не прескокнете ни еден трениг можете за месец дена да симнете и до 5 килограми.

Овој тренинг е базиран на кардио програма и со регулирана храна дава неверојатни резултати, а од дополнителна опрама немате потреба, потребна ви е за желба, дисциплина и добра музика.

Според инструкторите овие вежби треба да ги правите 3 пати неделно и резултатите ќе бидат загарантирани.

Погледнете го видеото со целосниот тренинг: