ПОДГОТВЕТЕ СЕ НА ВРЕМЕ: Ноќта на вештерките бара вампирска поза

30 октомври, 2020
par-sreća-ljubav-seks-Getty-350x250_1000x0

Како што се приближува популарниот празник Ноќта на вештерките, на социјалните мрежи можете да прочитате разни совети за практични пози за таа жешка ноќ.

Секако, една од оние за кои многумина ќе полудат и ќе сакаат што побрзо да ја испробаат, има специфично име – вампирска поза. Се изведува на два начина. Жената лежи на грб со нозете во воздух, а мажот потпрен на рацете продира одозгора, додека во втората варијанта, мажот седи додека жената е на него, тие се цврсто прегрнати. И двете варијации се поврзани со иста работа – интензивно гризење на вратот за оддавање почит на митските суштества, а исто така вклучува и длабока пенетрација, па затоа треба да биде добро за стимулација на Г-точката.