Полудете ја и без трикови: ИКС ПОЗАТА им носи неверојатно задоволство на двете страни!

26 септември, 2020
икс поза наслов

Идеално за оние кои не се толку „надарени“

Некои пози повеќе личат на акробации во кревет отколку на начин да се доведете себеси и вашиот партнер во кулминација.

И разбирливо е – колку и да сакате да експериментирате, понекогаш и стариот начин е најдобар.

Сепак, зошто да не го зачиниме малку?

„X поза“ е одлична за уживање и за дами и за мажи. На мажите им дава можност за подлабока пенетрација, а добро е и за оние кои не се толку надарени, а на дамите им дава максимално задоволство и полесен пат до кулминација.

Не бара премногу напор, што е одлично ако сте уморни, но сепак сакате малку да се забавувате со вашиот партнер.

Се изведува многу лесно:

Дамата треба да лежи на грб, на рамна површина, со подигнати и прекрстени нозе, како ножици, додека нејзиниот партнер „продира“, стои.

Зошто да се зголеми задоволството за двајцата партнери:

Контракцијата што ја создавате со прекрстени нозе создава и контракција во областа на вагината. Токму поради затегнатоста, Г-точката е дополнително стимулирана, а исто така е погодна за експериментирање со интимни играчки, како што се вибратори и слично.