Само една вежба од 10 минути е доволна за да се постигнат феноменални резултати за неполни 2 недели! (ВИДЕО)

3 септември, 2020
227421_shutterstock-472663300_ls

Отстранувањето на маснотиите од бутовите е најтешкиот дел од слабеењето. На нозете, маснотиите се претежно најдолги и остануваат и покрај правилната исхрана. Сепак, постои решение за овој проблем.

Станува збор за исчекор, вежба која го трансформира изгледот за само 2 недели. Постојат неколку варијации на оваа вежба, а најдобро би било да ги комбинирате за време на еден тренинг.

Покрај бутовите, исчекорите ги зајакнуваат и мускулите на задникот. Оваа вежба е дизајнирана да ја зголеми кондицијата, но исто така ја подобрува стабилноста и држењето на телото, а доволно е да работите само 10 минути во текот на денот.

Исчекорите ги даваат првите резултати многу брзо, по само 2 недели ќе забележите дека нозете и задникот изгледаат поубаво. Многу е важно правилно да го правите тоа, бидејќи во спротивно може да се појават повреди.

Кога ја изведувате оваа вежба, обидете се да го држите грбот исправен и да гледате исправено напред.

На видеото погледнете како изгледа еден тренинг: