Искористете го максималниот ефект на „хајлајтерот“. Трик од неколку секунди кој ќе ви обезбеди поголем сјај

30 јули, 2020
дфгхј

Имено, потребно е да го испрскате горниот дел од четката со фиксатив за шминка, а потоа да ја земете со четката од хајлајтерот. После тоа, нанесете го на вашата кожа и ќе видите колку сјајот сега е поинтензивен. Ова видео се шири со брзина на светлината на сите социјални мрежи, а многу девојки јавно се заблагодарија на Кетени Дутка за овој корисен трик.