После карантин го посетила фризерот: Од долгата оштетена коса тој и направи фризура од соништата! (ВИДЕО)

21 мај, 2020
kosa

Со години, таа ја пуштала косата со желба да добие убава фризура и совршена должина. Сепак, нејзиниот квалитет на косата не ја дозволуваше таа должина. Таа се обидувала да ја маскира оштетената коса со често фарбање, што дополнително ја оштетило косата.

Фризерот и предложи да ја скрати косата кратко. Најдобрата одлука во животот на оваа жена беше што ги послуша советите на стилистот. Видете и самите: