Шминкерот на Маргот Роби и Пријанка Чопра се колне во овие масажери за лице

25 април, 2020
margot

Во живо или на Инстаграм, сигурно веќе сте ги забележале ролерите за лице од жад и од розекварц, како новитети за третман на лицето. Тие помагаат да се направи сè, од подобрување на циркулацијата до намалување на отеченоста на лицето, а истовремено естетски исгледаат совршено. Но колку и да се популарни овие алатки за масажа, тие не се единствените масажери за лице кои можете да ги вклучите во секојдневната рутина за само-грижа.

Иако овие алатки не се евтини, тие прават сериозни подобрувања на кожата. Тие ја измазнуваат кожата околу очите, усните, челото и вратот. Исто така има и соларен панел кој ја конвертира светлината во мало апаратче за подобрување на циркулацијата и за лимфна дренажа.

Па, ако сакате да си ја подобрите состојбата на кожата додека сте дома, можете да си го набавите овој луксузен сет.