Утрински секс – ИДЕАЛЕН за почеток на денот

2 мај, 2020
morning sex

Ве очекува уште еден здодевен ден во карантин? Разбудете се порано од вообичаено…овоможете му на партнерот, а и на себе, игра во постелата од која во текот на целиот ден ќе имате насмевка на лицето.

За да ова целосно успее, морате да внимавате на некои детали:

-Го знаете она чувство кога ќе се разбудите наутро и не можете самите да ја поднесете застоената миризба во устата? Не ризикувајте, пред утринскиот секс обавезно посетете ја бањата за да се ослободите од овој проблем!

-Подигнете ги ролетните, осветлете го просторот (секако, осигурајте се дека соседите неможат да видат што се случува во вашата спална соба) и уживајте во погледот на голото тело- вашето и неговото. Всушност, истражувањата тврдат дека жените како и мажите се визуелни типови.

-Во акција тргнете пред да се истуширате! Поточно, вашиот природен мирис  може значително да ви го зголеми либидото.

-Ако вашиот сакан не е утрински тип и не сака вежби во утринските часови, одберете ја најудобната позиција, применете ја позата лажица. На овој начин нема многу да го заморите, а вие максимално ќе уживате.