За 50 евра таа ќе го оцени вашиот пенис и ќе ви даде совет!

7 септември, 2020
пенис


Не ми праќај слики од гениталиите преку Инстаграм. Ќе те блокирам. Јас сум професионалец и ова го правам преку веб-страницата. Таму можете да дознаете сè, тврди брутално искрената Павлович.

Сексологот Лахни Павлович, 33, од Квинсленд, Австралија, ги советува мажите како да го подобрат својот сексуален живот. Сепак, таа не им кажува само информации што можат да се читаат насекаде. Им побарала слика од нивниот пенис, но и околу 50 евра, со цел да им каже, според она што го видела, што претставува поза во сексот за нив.

Покрај тоа, таа ќе им даде извештај за нивната „веселба“ што им помага на момчињата да ја разберат нивната анатомија, но исто така и да го подобрат нивното здравје бидејќи им дава и совети за хигиена.

Павлович тврди дека отсекогаш била заинтересирана за врската помеѓу сексот и умот. Во моментов студира затоа што сака да добие диплома и магистер по сексологија.

Луѓето не секогаш разбираат што точно е тоа и што работам. Сексот е сè уште табу тема, па тие не можат дури и да ме прашаат ништо за тоа – тврди Лани и продолжува:

– Одговорот што го добивам е скоро секогаш позитивен и станувам пријател на кој се свртуваат кога станува збор за секс и кога им треба совет. Луѓето лесно ми се отвораат штом дознаат што правам.

Веќе како тинејџерка, таа се распрашуваше за сексуалноста и за тоа како различните луѓе ја практикуваат. Нејзините лекции никогаш не се исти, со оглед на тоа што има млади момчиња, парови, мајки на четириесет години …

– Ниту еден ден не е ист, што е одлично. Јас правам лекции еден на еден преку Skype еден ден, следниот ден ги посетувам продавниците за играчки … Направив неколку програми како онаа за парови во карантин, „Поврзи се“ за жени, „Пенис извештај“ за мажи … Значи Јас секогаш сум опкружен со слики од пениси, сексуални играчки или луѓе воопшто – вели тој.

Најпопуларниот е секако „Извештајот за пенисот“ затоа што, приказната вели, мажите не се срамат да бараат помош. И додека жените се плашат да не бидат активни повторно по породувањето, мажите работат на тоа да научат како подобро да го задоволат својот партнер или како да се спречат пребрзо да достигнат кулминација.