ИНОВАТИВНО РЕШЕНИЕ: ‘Рчењето ќе стане минато, а ова е сè што ви треба!

18 април, 2020
752087_proteza-1_ff

Добро е познат факт дека постојаното ‘рчење е вознемирувачко, иритирачко, не само за лицето кое го има овој проблем, туку и за луѓето во околината.

‘Рчењето е навистина убиец на мирен сон и затоа човек станува неспиен и во лошо расположение. Со оглед на големиот број луѓе кои страдаат, како и големите проблеми што ги создава, со години наназад се бара решение.

‘Рчењето не е само причина за стрес, туку може да предизвика и многу посериозни компликации. Можете да се ослободите од овие постојани феномени на природен, ефикасен начин без операција и чекање! ‘Рчењето може да направи голема штета на вашето тело – од нарушувања на респираторниот тракт, кардиоваскуларни проблеми, до апатија и нервоза.

Сепак, иновативно решение – анти-рчење протеза – ќе ви даде релаксирачки сон и слободно дишење!


Протезата е уред со флексибилен мост. Направено е од природен, нетоксичен силикон, кој ја зголемува содржината на кислород во крвта. Оваа протеза создава притисок и го стимулира природниот рефлекс на затегнување на мекото непце и увула за време на спиењето. Користењето на оваа протеза исто така го намалува ризикот од апнеја на спиење. Вие веќе нема да страдате, а општата здравствена состојба ќе се подобри како резултат на звук на правилно дишење.Во исто време, протезата го елиминира крцкањето на забите за време на спиењето.