Вежби во карантин: Овие вежби можете да ги правите додека сте заглавени дома заради КОВИД-19

24 април, 2020
170417-workout-home-computer-ew-0242p_63ec6e23aa6b2d131f2fb026c972a626.fit-760w

Карантинот е предизвик за супер-прилагодените домашни теретани, бидејќи спортските сали се затворени, а движењето надвор е ограничено, но има неколку вежби што можете да ги направите додека сте заглавени во затворен простор. Грижете се за вашата линија за време на пандемијата!