АНАСТАСИЈА И МОМЧЕТО ЗА ДУПЛЕКС ПЛАТИЛЕ 750.000€, А ПРВ СОСЕД ИМ Е БИКОВИЌ! Терасата им е како еден стан, а од ова не беа ЗАДОВОЛНИ

25 мај, 2021
2581181_stars-anastasija-stan-foto-nemanja-nikolic-kurir_ls

Како што известува еден српски магазин, еден од првите соседи на Анастасија Ражнатовиќ и нејзиното момче Џорџе Куљиќ во новоизградената зграда во станбениот комплекс во Дорчол е еден од најпопуларните регионални актери, Милош Биковиќ.

Anastasija Ražnatović

– Нашата зграда беше меѓу првите што беа завршени, па затоа неодамна се вселивме. Уште многу тука е во изградба. Ја видов Анастасија неколку пати овде во гаражата, беше со возачот, не го забележав нејзиното момче. Љубезна е, секогаш убаво те поздравува. Мислам дека сеуште не е целосно преселена, затоа што не е често тука, најчесто е само во поминување. Исто така, гледам дека доаѓа одреден мебел, па секако е сè уште во процес на преселување – љубезно откри еден сосед, кој инсистирал на анонимност.

Anastasija Ražnatović, Đorđe Kuljić

Слушнавме скоро идентична приказна од млад брачен пар кој исто така живее во новата зграда на Анастасија. Ни рекоа дека нивната зграда го привлекла вниманието на многу познати личности. Еден од нив е актерот Милош Биковиќ.

Anastasija Ražnatović

– Анастасија, нејзиното момче и Биковиќ ги купија најскапите и најголемите станови во зградата. Станот на Биковиќ е помал, бидејќи Ражнатовиќ и Куљиќ купија по два од сто квадратни метри и изградија дуплекс. Сепак, актерот има поубава тераса, која е голема колку половина стан. Го видовме станот додека сè уште беше во изградба, а Анастасија доаѓа почесто. Таа дефинитивно не е преселена, слушнав дека нешто постојано им се додава, тие не беа задоволни од кујната, па затоа ја обновија, а мебелот доцнеше – велат соседите.

Miloš Biković

Според изворот на Курир, сè додека сè во новиот дуплекс не биде прилагодено на младата двојка, Анастасија поминува време во стан во непосредна близина на тој комплекс. Тој стан се наоѓа на познатата белградска улица Страхињича бана, па кога не е со нејзината мајка во вилата на Дедиње или во Нови Сад, од каде е и нејзиното момче, таа спие во овој стан.

Anastasija Ražnatović

Едно момче, кое се претставило како вработен во блиското кафуле лоциран веднаш до зградата во која престојува Анастасија, потврдил дека неколку пати ја видел пејачката како влегува во оваа зграда, која се наоѓа на околу 500 метри од луксузниот дуплекс, каде наскоро ќе се пресели со момчето.

– Обично ја носи возач или такси. Таа секогаш е со некои куфери, некој розов ни го привлече вниманието на сите. На гостите кои седат во градината секогаш им го привлекува внимание кога ќе помине, коментирајќи колку е убава без шминка. Таа понекогаш доаѓа со пријателки, еднаш видов висок дечко, колегите ми рекоа дека тој е нејзиниот дечко – ни откри.

Anastasija Ražnatović

На прашањето дали станот е во сопственост на Анастасија или е изнајмен, тој не можел да одговори со сигурност.

– Не сум сигурен, но многу е можно да е изнајмен, 90 проценти од становите во таа зграда се изнајмени. Таа купила нов стан, на пет минути пешачење од тука, секако е практично за неа, кога оди да ги посети работниците и да види до каде е работата – заврши младиот човек.