ИЗГЛЕДААТ ПОТПОЛНО ИСТО! Се појави досега невидена фотографија од Лепа Брена и нејзината мајка Ифета, сега е јасно од кого пејачката ја наследила убавината! (ФОТО)

26 август, 2021
Screenshot 2021-08-26 202209

Неколку пати во интервјуа за медиумите, Брена посочи колку и недостасува нејзината мајка

Бидејќи Лепа Брена порано го криеше својот живот како змиска нога и не го прикажуваше своето семејство во медиумите, малкумина знаат како изгледа мајката на Лепа Брена.

Сепак, фотографија стара неколку децении покажува дека сличноста помеѓу неа и нејзината мајка е огромна, што можете и сами да заклучите.

Неколку пати во интервјуата за медиумите, Брена посочи колку и недостасува нејзината мајка, како и колку важна улога одиграла во нејзиниот живот.

Нејзината мајка ретко се појавуваше во медиумите, но во една прилика таа го кажа следново за нејзината ќерка:

– За вас можеби е Брена, но за мене е Фахретица. Името го доби по сестра ми, а талентот го наследи од нејзината баба, мајка ми – изјави тогаш Ифета за „Пулс“.