МАРИЈА ШЕРИФОВИЌ сподели тажна вест! Пејачката остана без зборови поради ГОЛЕМАТА загуба! (ФОТО)

20 април, 2021
402424_2412965-screenshot-18-ff_f

Директорот на фотографија на „Гранд“, Ненад Мишковиќ почина, а оваа вест ја потресе пејачката Марија Шерифовиќ, која се огласи.

Почина Ненад Мишковиќ, директор за фотографија во „Гранд“, а Марија Шерифовиќ ја сподели оваа тажна вест на својот Instagram.

– Наш добар пријателе… Занемев… Почивај во мир и ќе се видиме некаде некогаш – напиша Марија на споменатата социјална мрежа.