ОТКРИЕНИ ПРИВАТНИ СНИМКИ НА ДАРА И ТОНИ: Дара не може да раскине со него заради снимката што ја има ТОНИ!

19 март, 2021
рас

Според многу медиуми, Дара Бубамара и нејзиното 22-годишно момче Тони имале опасна расправија среде ден во Нови Сад пред трговски центар!

Дара е навистина лута, а Тони е луд од љубомора и тој се повеќе ја гуши. Го сака, сепак, жената е зрела и порасната и нема да толерира – објаснува изворот и додава:

За неа е најлошо затоа што тој наводно има неколку снимки, слики од патувањето што го поминале и сето тоа е приватна содржина што Дара не сака да ја открива, па сега се плаши дека Тони, толку млад и заљубен, може да направи одмазда за неа и сето тоа би го објавил ако го остави. Сепак, тој е луд од љубов кон неа, а исто и Дара. Го сака, добро и е со него, но сигурен сум дека нема да ги толерира неговите испади, така што малиот ќе започне и ја уценува – објаснува изворот.