Сандра замеша со задникот на јахтата! Пожешка е од Африка, и само да видите како „тресе“

6 јули, 2021
sandra-afrika-17-830x0

Пејачката ја покажа бомбастичната фигура, но и врел танц

Пејачката Сандра Африка моментално е во Црна Гора, од каде објави жешко видео од јахта, а сцената остави многумина без зборови.

Имено, Сандра играше во мрежст фустан, кој го истакнуваше нејзиното извајано тело, а под кој имаше минијатурно бикини.

Во еден момент, пејачката се сврте и замеша со задникот, а судејќи според реакциите, со овие кадри ја запали фантазијата на многу мажи.

– Еј, душо, пристигнав во Црна Гора – рече Сандра и нема сомнеж дека многумина уживаат во погледот на телото на Сандра, особено ако можат да го видат во живо.

„Бомба“, „Презгодна“, „Жено гориш“, „Најзгодната пејачка“, „Каков задник“, „Кога тресе Сандра, мојот свет се тресе“, се некои од коментарите.