ВАКА ИЗГЛЕДА БРАТОТ НА ЗДРАВКО ЧОЛИЌ: Се појавува само на неговите концерти, а сличноста е неверојатна! (ФОТО)

21 јули, 2021
Zdravko-Colic

Здравко Чолиќ и неговиот брат Драган неверојатно си личат.

Иако Здравко Чолиќ секогаш го чувал приватниот живот во строга тајност, неговата ќерка Уна неодамна стана честа појава во српските медиуми, а сега е откриено како изгледа неговиот брат Драган.

Браќата Чолиќ се многу поврзани и ја користат секоја можност да се видат и да уживаат во дружењето, а Драган е редовен посетител на неговите концерти.

Драган е активен на социјалните мрежи, каде често му велат дека сличноста меѓу него и Здравко е неверојатна.

Кога станува збор за неговата кариера, која е далеку од музичка, српските медиуми напишаа дека Драган наводно го купил оригиналниот рецепт за познатите сараевски ќебапи пред неколку години.

Здравко во неколку наврати за медиумите зборуваше за неговиот брат:

„Моите родители направија сè за да не истераат мојот брат Драган и мене на вистинскиот пат и ни дадоа се најдобро на нас двајца“, изјави тој еднаш за „Стори“.

Вака изгледа Драган, братот на Здравко Чолиќ: