Зарем не и е ладно? Карлеуша позираше во гаќички на снег…

12 јануари, 2021
јк

Бројни следбеници коментираа дека овој пат пејачката навистина претерала, но исто како и светските sвезди, Јелена не погледна наназад во коментарите, туку ги избриша намерно.

Погледнете какви фотографии постираше оваа српска ѕвезда!