Аделина Тахири покажа како изгледа детската соба на нејзиниот син Јон – Преовладува белата боја

21 април, 2021
аделина тахири

Минимализам и златни тонови

Аделина Тахири Марков веќе скоро три години ужива во најубавата животна улога, а тоа е мајчинството. Убавата пејачка во август 2018 година на свет го донесе малиот Јон кој сега е потпораснат и е цел на мама.

Сега пејачката реши да ја покаже детската соба на својот наследник во која преовладува минимализмот во бело со луксузни детали кој целосно асоцира на мир и спокој.

За потсетување, на почетокот на 2018 година популарната албанска пејачка Аделина Тахири го изговори судбоносното „да“ и заплива во брачните води со познатот македонски адвокат Серјожа Марков.

Преземено од ubavinaizdravje.mk