Накова и Карлеуша во ист комбинезон, а бујните силикони само што не им испаднале од огромното деколте (фото)

8 март, 2021
накова

За српската пејачка Јелена Карлеуша познато е дека не поминува ден без да направи некоја провокација на социјалните мрежи кога е изгледот во прашање.

А ако Србите ја имаат Карлеуша со таков храбар моден избор, ние во тој поглед го имаме моделот и екс-ријалити учесничка Александра Накова која не се штеди да направи ваков избор и да покаже и повеќе од очекуваното.

Деновиве таа отвори бутик во родната Гевгелија, па сега ваквото позирање во ултра провокативни парчиња облека и за неа станува секојдневие.

Овој пат и на Карлеуша и на Накова им се случи да облечат ист бел комбинезон.

И во обата случаи го раскопчаа комбинезонот на средина и ги истакнаа бујните силикони кои за малку да испаднат.

Која е повпечатлива?