ВЕЌЕ НЕ ИЗГЛЕДА ВАКА! Познатата пејачка направи шокантна промена, обожавателите во шок се сомневаат дека отишла под нож и направила операција на челото! (ФОТО)

1 јули, 2021
Screenshot 2021-06-30 213025

Компаративните фотографии од изгледот на Ријана во минатото и денес ги поттикнаа поединците да размислуваат

Ријана е апсолутна кралица на трансформациите, а нејзините фризури се најкопираните фризури од претходните години. Покрај кратката коса со подолги шишки на страна, нејзините големи црвени кадрици доживејаа вистински бум.

Сепак, таа предизвика вистинска револуција меѓу фановите во 2012 година кога се одлучи за пикси фризура. Бројни дами тогаш побрзаа во фризерските салони за да ја постигнат истата фризура.

Пејачката моментално е во Њујорк и нејзините најнови фотографии откриваат како повторно се осмелила да носи кратка фризура.

Компаративните фотографии од изгледот на Ријана во минатото и денес ги поттикнаа поединците да размислуваат за тоа како пејачката претрпела естетска корекција на челото, односно негово намалување.

Тоа е хируршка процедура во која висината на челото се намалува со сечење на сегмент од кожата веднаш под работ на косата. Ова не е прв пат да се појават слични инсинуации во врска со тоа дека таа отишла под нож, а пејачката досега ги одбиваше.

Без разлика дали овие тврдења се покажаа како вистинити или не, Ријана веќе се покажа како вистински мајстор кога станува збор за создавање оптички илузии со косата.