Ако сакате да имате задник како Бразилка, започнете со тренинг: 12 минути од најдобрите вежби за задник (ВИДЕО)

12 септември, 2021
Fitnes-5

Мора да бидете упорни и не треба да го прескокнувате тренингот

По којзнае кој пат, ќе повториме дека веројатно е најтешко да се „направат“ плочки на стомакот и да се стегне задникот.

Меѓутоа, ако сонувате за бразилски задник, предлагаме програма од основни вежби во траење од 12 минути.

Бидете трпеливи и не ги прескокнувајте тренинзите, и упорноста сигурно ќе ви се исплати.

Погледнете го планот за тренинг: