26 февруари, 2017

Радио

Popara.mk ќе Ви понуди маркетинг решенија според Вашите потреби и буџет за закупување на банер позиција, со минимално траење од една недела.
На Popara.mk се објавуваат рекламни сорджини со кои нема да се дозволи огласување забрането со закон.
Во прилог се следните маркетинг решенија на банер позициите кои можете да ги закупите, со соодветните димензии.

За дополнителни прашања Ве молиме контактирајте не на [email protected]

ПозицијаБанерДимензииЦена/неделно
1Банер 1 980x100px350 €
2Банер 2 300x250px500 €
3Банер 3 660x100px450 €
4Банер 4 300x250px400 €
5Банер 5 660x100px350 €
6Банер 6 660x100px300 €
7Банер 7 660x100px250 €
8Банер 8 300x250px300 €
9Банер 9 144x200px100 €
9aБанер 9a 144x200px120 €
10Банер 10 660x100px200 €
FFloating банер900 €
TTakeover банер1000x750px1200 €
Износите се без ДДВ од 18%
Почетна // Маркетинг
Горе