Бренди и Кока Кола како извинување за лошата свадба

23 декември, 20100
Wedding-Reception-Image

Брачниот пар Гери и Лорен Мек Кеј го тужат хотелот во кој правеле свадба, ги бараат парите назад и бараат да им се плати оштета. Тие изјавиле дека тоа наместо да им биде најубавиот ден, бил денот кој ќе ги прогонува. Незадоволни биле од услугата на гостите, кои добиле ладна храна, наместо торта добиле ладен пудинг, од кој многу од гостите добиле труење, наместо нивните гости да бидат послужени со пенливо вино, послужени биле други гости во хотелот, а невестата била изнесена од собата за да исчистат. Од хотелот како извинување на невестата и било пратено Бренди и кока кола. Ова тие незнаат дали да го сфатат како сериозен обид за извинување или и понатаму се шегуваат со нив.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi